Convertor gastronomic greutate-volum

Adauga pe iGoogle | Blog | DEMO Gadget

Convertor gastronomic greutate-volum

Convertor gastronomic greutate-volum

Convertorul gastronomic greutate-volum are rolul de a va ajuta in prepararea retetelor culinare; gadgetul va ajuta sa aflati densitatea anumitor incrediente culinare, in grame per centimetru cub, grame per mililitru si altele si converteste intre unitati de volum si greutate, ca de exemplu intre o lingura (de incredient) si kilogram.
Pentru a folosi gadgetul sunt necesare cunostinte minime de limba engleza, deoarece incredientele sunt in limba engleza, insa daca nu stiti limba puteti traduce online, pe Google ori Bing Translate. Asadar, alegeti in partea de sus a gadgetului incredientul pe care-l doriti convertit, din lista. In poza din exemplu, am ales oua batute prajite (omleta). Cand faceti click pentru a alege incredientul, in casuta de dedesubt (Density) va aparea densitatea acestuia, in grame pe centimetru cub – putet ischimba aceasta densitate alegand alta unitate de masura din meniul drop-down din dreapta.
Pentru a converti alegeti unitatea din care convertiti (mai jos), From, si pe cea in care doriti sa convertiti, To. deasupra acestora introduceti cantitatea de convertit, in cifre (1,2,3 etc) – acestea reprezentand cantitatea din care convertiti. In poza am ales 1 pint, dar intre noi fie vorba, habar nu am ce este acela pint 🙂 Dupa introducerea cantitatii faceti click pe butonul Convert si rezultatul conversiei va aparea in partea de jos a gadgetului, dupa cum vedem si in poza: 1 pint [UK] = 1.165 pound

Advertisements