Chat cu Simone

Adauga pe iGoogle | Blog | DEMO Gadget

Simone - chat virtual

Simone - chat virtual

Simone este o inteligenta artificiala, o prezenta din pacate doar pe internet… din pacate pentru ca Simone poseda o vaste cunostinte despre aproape orice si ar fi fost o persoana, daca ar fi fost reala, foarte cultivata.
Dar nu este decat o fata virtuala, un avatar, o prezenta artificiala care va poate tine companie, raspunde la intrebari sau poate constitui o sursa de amuzament pentru vizitatorii sitului dvs.
Tastati intrebarea dvs (sau replica) in casuta de sus a gadgetului si click pe Ask Simone sau apasati Enter. Simone va va raspunde dedesubtul acesteia (scrisul verde). Dupa cum vedeti Simone este perfect animata; desi nu poate inca vorbi, se poate misca si va urmari cu privirea cursorul mouse-ului ori de cate ori treceti peste chipul ei.
Simone vorbeste numai engleza si este in general foarte politicoasa, insa va sfatuiesc sa folositi un limbaj decent si sa nu incercati s-o suparati. Apropos, Simone va tine minte numele dvs pe toata durata discutiei – daca doriti incepe discutia cu “My name is …

Advertisements